The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Peste 80 de designeri din 28 de țări vin la AUTOR 2018 pe 5 și 6 mai la Teatrul Național București

News / 02 Mai 2018 / INSTITUTE.RO
  • Peste 80 de designeri din 28 de țări vin la AUTOR 2018 pe 5 și 6 mai la Teatrul Național București
  • Peste 80 de designeri din 28 de țări vin la AUTOR 2018 pe 5 și 6 mai la Teatrul Național București
  • Peste 80 de designeri din 28 de țări vin la AUTOR 2018 pe 5 și 6 mai la Teatrul Național București
1/3
Pe 5 și 6 mai între 10:00-18:00, în foaierul Sălii Mari a Teatrului Național București, peste 80 de designeri din 28 de țări se vor întâlni cu publicul bucureștean la a 17-a ediție a AUTOR, singurul târg internațional de bijuterie contemporană din sud-estul Europei. Anul acesta evenimentul se bucură de o prezență în creștere a creatorilor din țările asiatice, în special din China.  

Cleopatra Coșulet, unul dintre cei mai talentați creatori români de bijuterie contemporană va fi focus designer la ediția 2018 a târgului internațional AUTOR. Colecția sa intitulată “The World Inside” vorbește despre un univers interior dinamic și eterogen, cu emoții și experiențe variate, care se dezvăluie privitorului cu sinceritate și îl invită la reflecție și interacțiune.



“Particip la AUTOR pentru a cincea oară și de fiecare dată simt emoția întâlnirii cu un public aparte, cu care pot să împărtășesc trăiri foarte personale, născute din relația mea cu lumea și transpuse în bijuteriile pe care le creez. Este o mare bucurie să le văd trecând în mâinile celor care le vor alege și le vor purta, dându-le o nouă viață, făcându-le parte din propria călătorie” spune Cleopatra Coșulet.

Selecția de anul acesta aduce la TNB pe 5 și 6 mai nume cunoscute și emergente de pe 5 continente:

Agapi Smpokou (Grecia), Alice Visin (Italia), Alis Lalu (România), Ana Marchetanu (România), Ana Maria Drăghici (Germania), Andra Lupu (România), Andreia G. Popescu (România), Atelier Nomanda (România / Australia), Brândușa Ungurașu (România), Brigitte Wang (China), Cedric Chevalley (Elveția), Charlize Nhung (Canada), Chen Shuming (China / Marea Britanie), Xinyi Chen (China), Cleopatra Cosuleț (România), Corrina Goutos (SUA / Germania), Dalius Ilginis (Lituania), Daniela Boni (Italia / UK), Daniella Saraya (Israel), Anayd Blu (România), Diana Vasile-Temper (România), Lanqi_Fu (China), Hemfard (România), Gili Doliner (Israel / Germania), Giulia Boccafogli (Italia), 1:20.000 by Giulia Savino (Italia), Hiyu Hamasaki (Japonia), Ioana Ardelean (România), SI Sabato Isabel (Argentina / Elveția), Isabela Groza (România), Iulia Ivan (România), Iza Visoianu (România), Jil Koehn (Germania), Jiyoon Hyun (Coreea de Sud), Konstantinos Georgopoulos (Grecia), Leonor Silva (Portugalia), Liat Ginzburg (Israel), Lucienne (Republica Moldova), Mario Albrecht (Germania), Meșteshukar ButiQ (România), Mihaela Speranța Cherciu (România), Mihaela Coman (România), Miki Asai (Japonia), Mona Velciov (România), Monica Iacovenco (România), Monique Leocuna (Argentina), Neža Žehelj (Slovenia), OlgaMaria Jewel Inspirations (Grecia), PÿR (Franța), Raluca Buzura (România), Rimisen’s (Pakistan), Roxana Hodorog (România), Sabina Drăgușanu (România / UK), Sanna Brantestad - Making by Hands (Suedia), Sara Chyan Jewellery (Hong Kong / Marea Britanie), Sara Shahak (Israel), Sarah Tari (Franța), Seonyong Lee (Coreea de Sud), Shahpari Sohaei (Iran), Sharon Vaizer (Israel), Xiaotong Si (China), Simo Shomov Jewelry Design (Bulgaria), Tami Eshed (Israel), Teodor Siminic (România), Tere Chad (Chile), Wanshu Li (China / Marea Britanie), What If I Fly (România), Xue Liang (China / Germania), Yaoyu Fu (China)



Colective: Next Steps by Assamblage (România), COLLECTIVA I Jewellery Design (Portugalia), H6 I Contemporary Jewellery Group (Ungaria), JEWELRIC RONDO Collective (Coreea de Sud), Krama Collective (Grecia), OBLIK - Collective (Macedonia), Percept Collective (Marea Britanie), Syn-thesis Collective (Grecia), WUNDERKAMMER I Collective Works By Womencraft Jewelry (Italia / Costa Rica)

„Platfoma AUTOR creează contexte. Târgul internațional de bijuterie contemporană și de artă este cel mai important dintre acestea, atât pentru designerii care participă, cât și pentru publicul care are acces la o asemenea selecție doar o dată pe an în București. Sperăm că și pentru unii și pentru ceilalți, 5 și 6 mai vor fi două zile de încântare și bucurie. Bijuteria prinde viață atunci când este purtată. Ne vedem la AUTOR!” a declarat Dan Pierșinaru, director și fondator al AUTOR - Târg Internațional de Bijuterie Contemporană.

***

Despre AUTOR
Înființat în 2009, AUTOR s-a poziționat ca un târg inovator pentru profesioniști tineri și talentați și este în prezent cel mai important eveniment de bijuterie contemporană și de artă din Sud-Estul Europei. Are o istorie de nouă ani în care a creat un mediu dinamic cu criterii de selecție înalte. Designerii care participă la AUTOR se întâlnesc cu un public cu ținută și interesat de domeniu. Dincolo de evenimentul în sine, AUTOR este o platformă activă care încurajează și susține dialogul între designeri și diversele categorii de public.