The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Premianții Autor 14

News / 10 Noi 2015 / INSTITUTE.RO
  •  Premianții Autor 14
  •  Premianții Autor 14
  •  Premianții Autor 14
1/3
Peste 70 de AUTORi de pe 5 continente și-au prezentat cele mai noi concepte și colecții de bijuterie contemporană, în cadrul celei de-a 14-a ediții a Târgului internațional de bijuterie contemporană AUTOR, ce a avut loc pe 7 și 8 noiembrie. Artiști din Nicaragua, Canada, Coreea de Sud, Japonia, Rusia, Bulgaria, Israel, Italia, Macedonia, Slovenia, Statele Unite ale Americii, Costa Rica, Franța, Irlanda, Portugalia, Cehia, Argentina, Marea Britanie și România au creat una dintre cele mai diverse ediții AUTOR de până acum. 
 
Premiile AUTOR
 
AUTOR Awesome Award
Cel mai awesome autor al ediției a fost desemnată Ana Marchetanu, din România, care a primit trofeul AUTOR Awesome Award, creat de câștigătoarea premiului la ediția trecută a târgului, designerul Ioana Ardelean. Ana Marchetanu va participa la un curs de bijuterie contemporană în cadrul Școlii Alchimia din Florența.  
 
Premiul Assamblage
A fost câștigat de Elena Ristovska, din Macedonia și constă într-un curs de bijuterie oferit de Școala de Bijuterie Contemporană Assamblage.
 
Premiul Krama 
Daniella Saraya, din Israel, a câștigat cursul de bijuterie contemporană oferit de institutul de bijuterie Krama din Atena.
 
Premiul ELLE 
A fost câștigat de Mona Vulpoiu - Utopic Art, din România, și asigură promovarea designerului în paginile celei mai vândute reviste de modă din România.
 
Premiul Publicului 
A fost desemnat de către vizitatori, care au votat designerul preferat: Mona Vulpoiu - Utopic Art. Ea va participa, automat, la următoarea ediție a târgului.
 
Recomandat de Andreea Esca 
Andreea Esca a vizitat AUTOR în weekend și a selectat bijuteriile preferate create de AUTORii: Andra Lupu, Andreea Mogoșanu, Iulia Ivan, Iza Vișoianu, Laura Munteanu, Letizia Maggio, Luiza Teodorescu, Mihaela Ivana, Mona Vul-poiu, Raluca Buzura, Simeon Shomov.