The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

QREATOR BY IQOS și RDW lansează provocarea DIY FLAG

Articol / 05 Aug 2020 / The Institute
  •  QREATOR BY IQOS și RDW lansează provocarea DIY FLAG
1/1
Cea de-a opta ediție a Romanian Design Week prezintă DESIGN FLAGS, o nouă categorie de evenimente din cadrul festivalului care reunește o serie de expoziții ce documentează evoluția designului din perspective culturale internaționale, amenajate în hub-ul Qreator by IQOS. Cele șapte expoziții sunt realizate alături de ambasade sau instituții culturale din Cehia, Danemarca, Portugalia, Spania, Țările de Jos și Ungaria.

În acest context, Qreator by IQOS și Romanian Design Week lansează concursul DIY Flag, care se desfășoară în perioada 5-12 august. Mecanica provocării este una simplă: având la dispoziție trei template-uri predefinite, doritorii își pot crea propriul steag, folosindu-și imaginația și tool-urile oferite de Instagram (brushes, lines, emojis, gifs). Participanții sunt invitați să posteze rezultatul final pe contul lor de Instagram, în secțiunea Story, cu tag către Qreator by IQOS. Pentru mai multe detalii, regulamentul concursului poate fi consultat aici.

Echipa RDW va alege pe data de 17 august cele mai creative șapte steaguri înscrise în concurs, acestea urmând a fi premiate.

Premiul constă în oferirea fiecărui câștigător a unui master class la alegere de pe platforma internațională Creative Live, care pune la dispoziție diverse cursuri pentru comunitatea creativă, precum gestionarea eficientă a timpului, sporirea productivității sau realizarea unei strategii online pentru propriul business.

Succes & be creative!