The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Regina Maria caută cel mai creativ design de măști!

Articol / 09 Oct 2020 / The Institute
  • Regina Maria caută cel mai creativ design de măști!
1/1
Dacă acest manifest ar fi citit de toată lumea,
Dacă designul care însoțește acest text ar fi cel mai frumos din istorie,
Dacă toate lucrările expuse la DIPLOMA ar fi cumpărate de cei mai influenți colecționari,
Dacă la party-ul de după eveniment s-ar lega cele mai durabile conexiuni sociale și artistice,
Și dacă la final toată lumea ar merge împreună în cel mai frumos bar din lume, ca să discute numai despre Artă,

Înseamnă că ar fi o lume perfectă.

Dar, din păcate, nu trăim într-o lume perfectă. Ci într-una în care învățăm să conviețuim cu un virus pe care nu îl cunoaștem suficient. Și care ar putea să ne taie legăturile sociale, să ne distrugă pofta de viață și de creație.

De aceea, Rețeaua de sănătate Regina Maria crede că arta on display la DIPLOMA merită sprijinită.

Rețeaua de sănătate Regina Maria lansează un concurs deschis tuturor celor care vor să își exprime creativitatea și, împreună, să facă o lume mai sigură printr-un obiect atât de simplu, dar atât de prezent în viețile noastre din ultimele luni: masca.

Masca nu trebuie să fie un simbol al interdicțiilor și al restricțiilor, ci al expresiei artistice, libere. Concursul propune transformarea acesteia în cel mai frumos obiect. Un obiect de artă.

Participă la concurs și oferă oamenilor un motiv în plus să poarte masca.

Pentru că “frumusețea va salva lumea”.

Ce se caută?
O perspectivă fresh asupra măștii. Nu un stil anume sau o anumită paletă cromatică, ci un design care să ne inspire și care să transforme masca într-un obiect de artă, pe care l-ar purta cu drag și responsabilitate chiar și cei mai aspri critici.

Cum participi?
Simplu. Citești brieful, cauți inspirație, în tine, în jurul tău, și trimiți cea mai creativă propunere de design de mască pe adresa concursdiploma@reginamaria.ro. Nu este nevoie să inovezi la nivel de formă a măștii, ci la nivel de design, compoziție, mesaj.

Poți trimite propunerea ta, sub formă de jpeg, png sau pdf, până pe 31 octombrie.

Mai multe informații despre condițiile de participare, găsești în regulamentul concursului.

Iar Regina Maria te premiază
Vor fi premiate cele mai creative 3 propuneri de design pentru mască cu câte 500 de euro și posibilitatea de a produce aceste măști într-un număr mare.

Etapele concursului
Perioada de înscrieri: 9 – 31 octombrie 2020
Anunțarea câștigătorilor: 6 noiembrie 2020

Despre Rețeaua de sănătate Regina Maria
Rețeaua de sănătate Regina Maria împlinește anul acesta 25 de ani de existență – 25 de ani de medicină privată în România, în care am pus bazele următorilor 25.

Cu investiții de peste 130 de milioane de euro în dezvoltarea sistemului medical din România, am tratat până acum peste 4 milioane de pacienți, în cele mai moderne și sigure condiții.

Am pregătit generații de medici și asistenți medicali care ne vor îngriji și peste 25 de ani. Suntem singurul furnizor medical din România cu o preocupare constantă pentru formarea și pregătirea continuă a personalului medical. STI – singurul centru privat de training în chirurgia minim-invazivă, Academia Europeană pentru Asistenți Medicali – unică în România, și bursele pe care le oferim studenților la medicină sunt doar o parte dintre inițiativele noastre de educație.

Investim în calitatea serviciilor medicale și acreditări recunoscute internațional, de la cele mai bine cotate instituții din domeniu. Astfel, suntem singurul furnizor medical din România cu 12 acreditări internaționale - o garanție a calității actului medical.

Iar pentru că viitorul înseamnă și tehnologie, ne-am propus să le oferim pacienților noștri libertate și control deplin cu privire la modul în care aleg să interacționeze cu noi. La REGINA MARIA, pacienții pot avea o experiență 100% online, fie că aleg să se programeze singuri la medicul dorit, să opteze pentru o consultație online în Clinica Virtuală, să achite online facturile sau să își acceseze istoricul medical din ultimii peste 10 ani.