The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Romanian Design Week pregătește harta ediției 2015

Articol / 26 Feb 2015 / Sorina Topceanu
  • Romanian Design Week pregătește harta ediției 2015
1/1
Unul dinte cele mai dragi proiecte inițiate și organizate de noi, Romanian Design Week, a ajuns acum la cea de-a treia ediție, ce va avea loc între 15 și 24 mai. RDW promovează designul românesc contemporan, creează un liant între profesioniști și publicul larg și contribuie la dezvoltarea industriilor creative din România atât pe plan național, cât și internațional.
 
Ca în fiecare an, vom trasa o hartă a evenimentelor și a spațiilor ce promovează designul. Astfel, RDW lansează un apel de proiecte prin care caută concept store-uri, ateliere sau localuri ce doresc să i se alăture în celebrarea designului. Evenimentele colaterale vor fi promovate în cadrul ediției 2015. Cei care doresc să se înscrie sunt rugați să completeze formularul ce poate fi descarcat de pe site-ul oficial până pe 2 martie.