The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Siniat prezintă Createx/Creason – noua gamă de soluții decorative și acustice

Articol / 11 Noi 2020 / The Institute
  • Siniat prezintă Createx/Creason – noua gamă de soluții decorative și acustice© SOULABAILLE Y.
  • Siniat prezintă Createx/Creason – noua gamă de soluții decorative și acustice
  • Siniat prezintă Createx/Creason – noua gamă de soluții decorative și acusticeKB3 - stock.adobe.com
  • Siniat prezintă Createx/Creason – noua gamă de soluții decorative și acustice
1/4
Siniat, expert în gips-carton și lider în sistemele de gips-carton, a creat CREATEX și CREASON - o nouă gamă de soluţii decorative și acustice exclusive, inovatoare, pentru pereţi și plafoane în clădiri
publice și comerciale.

Noile plăci perforate vin cu un design original și unic pentru a oferi mai multe opțiuni creative, păstrând în același timp caracteristicile unui sistem clasic de gips-carton: eficiența, ușurința la montaj și finisaje de calitate superioară.

În plus, cu o atitudine proactivă pentru o dezvoltare sustenabilă, stare de bine și sănătate, Siniat a dezvoltat tehnologia activă CAPT’AIR® pentru toate plăcile din gama CREATEX/CREASON, care captează și transformă formaldehidele în compuși neutri. Aceste caracteristici au fost măsurate și dovedite în cercetări știinţifice independente, extinse și confirmate în condiţii de laborator.

Cele 3 colecții propuse în gamele Creason și Createx oferă o varietate unică de modele, ceea ce permite crearea de spatii moderne prin combinații diverse, în functie de nevoile acustice ale diferitelor încăperi din clădiri publice și comerciale.

Gama Createx oferă 15 modele de plăci cu perforații moderne, inclusiv 9 modele originale Siniat pentru mai multă creativitate. Aceste plăci conțin perforații pe toată suprafața plăcii, fără îmbinări vizibile. Createx conține colecțiile Helix și Infinity.

Gama Creason oferă 5 stiluri elegante, cu modele rafinate, plăcile având perforații modulare.

Vă invităm să descoperiți întreaga gamă de plăci pe www.siniat.ro.