The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Sneaker Industry – Anxiety Pack

Articol / 16 Dec 2019 / The Institute
  • Sneaker Industry – Anxiety PackFasui Alexandru
  • Sneaker Industry – Anxiety PackFasui Alexandru
  • Sneaker Industry – Anxiety PackFasui Alexandru
  • Sneaker Industry – Anxiety PackFasui Alexandru
1/4
Sneaker Industry – Anxiety Pack este noua campanie de responsabilizare socială pe care noi cei de la SNKRIND am lansat-o în luna decembrie. Această campanie are ca scop susținerea asociației depreHUB, prima din România care a pus la punct o linie telefonică predestinată persoanelor care au probleme de depresie și anxietate.

Scopul principal al campaniei pornite de Sneaker Industry este de a crește notorietatea acestei linii telefonice și a asociației depreHUB pentru ca cei ce se confruntă cu probleme de acest gen să știe că pot cere un ajutor gratuit. Totodată SNKRIND își propune să doneze 2 RON pentru fiecare comandă înregistrată în luna decembrie către asociație pentru a-i susține în ajutarea celor care suferă de depresie.

Conform statisticelor Organizației Mondiale a Sănătății, depresia va fi a doua cea mai mare cauză de deces în anul 2020, cu aproximativ 264 de milioane de persoane afectate la nivel global. Depresia în cel mai rău caz poate duce la suicid, acesta fiind o cauză principala de deces a tinerilor cu vârstele cuprinse între 15 și 29 de ani.

Linia telefonică gratuită este 0800 0800 20 și poate fi accesată la orice oră, iar pentru cei care vor să susțină asociația pot să acceseze website-ul deprehub.ro pentru mai multe detalii privind donații, voluntariate, parteneriate și multe altele.