The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Târg Dizainăr @Casa di Peroni Mamaia

News / 29 Iul 2016 / Miruna Boțîrcă
  • Târg Dizainăr @Casa di Peroni Mamaia
  • Târg Dizainăr @Casa di Peroni Mamaia
  • Târg Dizainăr @Casa di Peroni Mamaia
1/3
În zilele de 5, 6 și 7 august, magazinul Dizainăr se va muta la mare, în Casa Di Peroni din Mamaia. Plaja-restaurant Cafe del Mar din Mamaia va deveni gazda târgului de design cu produse românești. Tot aici va avea loc și petrecerea Dizainăr ce va avea loc pe 5 august, începând cu ora 19:00. 

Designerii de produs și cei care iubesc stilul sofisticat al spațiului și a stilului de viață degajat-italian au ocazia de a se înscrie la adresa de e-mail scrie@dizainar.ro pentru a-și putea expune lucrările în cadrul târgului. Înscrierile se închid pe 29 iulie. Pe 1 august se vor anunța designerii selectați să expună în cadrul celor două zile de târg. 

Parteneri media Dizainăr: A List Magazine, Arhitext, Artivist, Assamblage - Scoala de Bijuterie Contemporana, Revista Caminul, Colorhood,Eco&deco, Design Driven, ELLE Decoration Romania, FEEDER.ro, FEMEI IN AFACERI, Garbo.ro, Igloo media, IQads, Kudika.ro, Modernism Punct Ro, Revista Mobila, Orasul Meu, Asociatia ORICUM, Radar de Media,SMARK, The Institute, Revista Zeppelin.
 
Despre Dizainăr
 
Dizainăr este platforma de design românesc ce reunește sub aceeași umbrelă ce este mai bun din potențialul României în materie de design.