The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Tehnologie pentru creativi în noul e-shop Artivist

News / 18 Iun 2018 / INSTITUTE.RO
  • Tehnologie pentru creativi în noul e-shop Artivist
1/1
Încă de la înființare, Artivist și-a dorit să aducă creativii împreună, să învețe unii de la alții și să crească alături de oameni cu interese comune.

Din experiența organizării cursurilor specializate de design, ilustrație, muzică și altele, au învățat că pentru a ajuta cu adevărat comunitatea creativă trebuie să se folosească mai mult de mediul online.

Astfel, decizia de a înființa prima platformă românească de e-learning dedicată industriilor creative a luat naștere chiar la începutul acestui an. În paralel cu organizarea structurilor de curs, scenariilor și detaliilor de filmare, au lansat un e-shop cu tehnologie pentru creativi, Artivist Shop.


„Profitul obținut din acest magazin va fi direcționat către platforma noastră de e-learning. Astfel, acest e-shop este încă un pas în direcția realizării unui ecosistem pentru creativi, dar mai ales încă un pas spre realizarea visului nostru de a aduce resurse educaționale calitative în orice colț al țării.”, spune Adrian Drinceanu, coordonatorul acestui proiect și CEO Artivist.

Adrian, născut în Drobeta Turnu Severin, spune că s-a lovit mereu de lipsa resurselor educaționale în industriile creative, mai ales în provincie. Așa că s-a mutat în București unde a co-fondat Artivist, cu misiunea de a crea o comunitate pentru creativi accesibilă din orice colț al țării.

În portofoliul Artivist Shop veți găsi doar tehnologie pentru creativi, de la tablete grafice la workstations, monitoare profesionale și diverse accesorii.