The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

URBANEYE FILM FESTIVAL // Seara de film UrbanEye

Articol / 13 Mai 2016 / RDW team
  • URBANEYE FILM FESTIVAL // Seara de film UrbanEye
  • URBANEYE FILM FESTIVAL // Seara de film UrbanEye
  • URBANEYE FILM FESTIVAL // Seara de film UrbanEye
  • URBANEYE FILM FESTIVAL // Seara de film UrbanEye
1/4
Seara de Film UrbanEye vă invită să vedeți ce înseamnă acasă pentru câțiva dintre cei mai influenți arhitecți ai momentului din întreaga lume, prin filmul "Where Architecs Live" (Francesca Molteni, 2014, 78’). Filmul arată casele lui Shigeru Ban, Mario Bellini, David Chipperfield, Massimiliano și Doriana Fuksas, Zaha Hadid, Marcio Kogan, Daniel Libeskind și Bijoy Jain/Studio Mumbai.

Splaiul Unirii, nr. 160
25 mai // 19:30

UrbanEye este o platformă de idei care, pornind de la legătura dintre film și oraș, deschide discuția despre locurile în care trăim. Principalele evenimente sunt Festivalul de Film, care are loc anual în luna noiembrie în București, și Serile de Film, organizate pe tot parcursul anului în diferite orașe.