The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

URBOTECA // La piață, despre piață

Articol / 13 Mai 2016 / RDW team
  • URBOTECA // La piață, despre piațăPiedemonte_Alexandru
  • URBOTECA // La piață, despre piațăSergiu Brega
1/2
La RDW 2016 Urboteca vă invită să explorați un tip de spațiu urban cunoscut de toți, dar prea puțin analizat: piețele agroalimentare și reîncarnările lor contemporane.

Piața Amzei, str. Piața Amzei 13
21 mai, de la 12:00 la 00:00 // 22 mai, de la 12:00 la 20:00

Urboteca este un laborator mobil pentru participarea publică în procesele de planificare urbană. Pavilionul nostru mobil, inspirat din designul piețelor volante contemporane, funcționează ca un spațiu public temporar care stimulează interacțiunea, creativitatea și curioizitatea trecătorilor, facilitând dezbateri despre viitorul orașului.