The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

V for Vintage lansează Design FEED

News / 30 Mai 2017 / INSTITUTE.RO
  • V for Vintage lansează Design FEED
  • V for Vintage lansează Design FEED
  • V for Vintage lansează Design FEED
1/3
V for Vintage, cel mai mare târg de design românesc contemporan și cultură vintage, conector al inițiativelor locale de design, lansează Design FEED (thefeed.ro), o platformă curatoriată de design, cu scop informativ și educațional.
Design FEED prezintă colecțiile designerilor români, proiectele și activitățile creative ale studenților din cadrul Universităților și Facultăților de Design din România, informând despre cadrul general al designului românesc.
 
"Dupa 18 ediții de V for Vintage și peste 10 ani petrecuți în universul designului românesc, observând toate etapele pe care le parcurge un artist din universitate și până la dezvoltarea un brand de succes, am simțit că suntem într-un moment suficient de matur și de coerent pentru a lansa Design FEED (thefeed.ro). Aici ne dorim să fie spațiul virtual în care toți cei care contribuie la dezvoltarea designului în România, creatori și public, să se întâlnească și să inițieze comunicarea." a declarat Laura Călin, fondator V for Vintage și Design FEED
 
Colecțiile prezente pe Design FEED sunt curatoriate. Designerul trimite portofoliul pe mail la v@vforvintage.ro și intră automat în procesul de selecție.
 
Ca și V for Vintage, platforma Design FEED își propune să susțină și să faciliteze dialogul dintre designeri și publicul lor, printr-o cercetare continuă și aprofundată a spațiului designului contemporan, de această dată online. Proiectul reunește sub aceeași umbrelă colaborativă designeri cunoscuți, designeri la început de drum și studenți, pentru o creștere sănătoasă a sectorului creativ.