The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Vienna Design Week Embassy

News / 07 Mai 2015 / INSTITUTE.RO
  • Vienna Design Week Embassy
1/1
Ambasada Vienna Design Week propune în timpul RDW 2015 o expoziție interactivă, care va reinterpreta, cu ajutorul participanților la workshop-urile programate, lucrările celebre ale unor designeri austrieci.

Obiectele devin vizibile doar după ce suferă interpretări, fiind inițial doar niște texte ale designerilor care le semnează, iar ulterior, cu ajutorul uneltelor, dar și a imaginației participanților din cadrul instalației participative, vor căpăta și formă fizică. Instalația este realizată de celebrul studio austriac breadedEscalope și va prezenta la sfârșit cele două variante - obiectul original și interpretarea acestuia.