The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Workshop-uri demonstrative de bijuterie și tururi ghidate la Muzeul Național de Istorie a României în cadrul Romanian Jewelry Week 2.0

Articol / 29 Sep 2021 / Luiza Popescu
  •  Workshop-uri demonstrative de bijuterie și tururi ghidate la Muzeul Național de Istorie a României în cadrul Romanian Jewelry Week 2.0
1/1
Muzeul Național de Istorie a României este partener special în cadrul Romanian Jewelry Week 2.0, eveniment care va avea loc în perioada 30 septembrie - 3 octombrie 2021, la Hanul Gabroveni. Cu această ocazie, în colaborare cu Assamblage - Institutul de Artă și Design, organizatorii propun două activități deosebite care vor avea loc la sediul muzeului din Calea Victoriei nr. 12, București.

Vizitatorii sunt așteptați la muzeu pe 30 septembrie și 1 octombrie, de la ora 16.00, cu o serie de workshop-uri demonstrative de bijuterie - tehnica „Chasing and Repoussé”, susținute de designerii Doina Bacalu și Mihaela Ciocâlteu, urmate de tururi ghidate realizate de specialiști ai muzeului în expoziția Tezaurul Istoric.

Accesul se face pe bază de confirmare prealabilă la adresa de email hello@romanianjewelryweek.com, în baza biletului standard de acces în muzeu disponibil aici.

Romanian Jewelry Week sărbătorește bijuteria contemporană cu expoziții, conferințe, tururi ghidate, târguri și peste 191 designeri de bijuterie contemporană din peste 25 țări din întrega lume, în 6 locații culturale din Bucuresti: ARCUB - Hanul Gabroveni - expoziția centrală, Assamblage Institutul de Artă și Design, Muzeul Național de Istorie a României, Galeria Galateca, AlbAlb , Dizainăr.

Informații detaliate despre Romanian Jewelry Week, aici