The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ZAIN STUDIO

News / 23 Feb 2016 / INSTITUTE.RO
  • ZAIN STUDIO
  • ZAIN STUDIO
  • ZAIN STUDIO
  • ZAIN STUDIO
1/4
Un nou spațiu colaborativ dedicat celor care activează în industriile creative se deschide la Cluj-Napoca, pe Bulevardul Eroilor. Designeri din toate domeniile, artiști, arhitecți, meșteșugari, publicitari și nu numai sunt invitați să muncească și să se dezvolte împreună în acest studio co-working space.
 
ZAIN a debutat la sfârșitul anului 2015 cu un proiect de anvergură, primul festival de design organizat la Cluj, ZAIN – Design Expressions. Evenimentul a reușit să creeze, pentru câteva zile, legături aparte în comunitatea celor creativi, designeri din toată România, precum și între această comunitate și public. Feedback-ul primit de către echipă i-a convins să deschidă acest spațiu: “Deschiderea acestui studio este un pas firesc în dezvoltarea ZAIN. Urmărim scopul pe care ni l-am propus de la bun început, și anume sudarea comunității creative a orașului, care ne e tare dragă și în care avem mare încredere. ZAIN studio este un spațiu ultra-central, luminos și dinamic, pe care vă așteptăm să îl vizitați oricând.” subliniază Alexandra Mihali din echipa ZAIN.  
 
“Credem că un avantaj al acestui spațiu este posibilitatea de acces pe timp de noapte și la sfârșit de săptămână, oferind astfel un program flexibil de lucru, important pentru cei care activează în tot ceea ce înseamnă creație”, completează ea.