The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

13m10j - Explorări digital-interactive

Articol / 13 Dec 2022 / Andra Mihai
  • 13m10j - Explorări digital-interactive
1/1
13m10j - Explorări digital-interactive, un nou eveniment la DIGITAL:CANVAS va avea loc vineri, 16 decembrie între orele 18.00 - 21.00. Este vorba despre o expoziție de artă digitală, care reunește o parte din proiectele artistului 13m10j pe multiple suprafețe digitale în cadrul spațiului DIGITAL:CANVAS.

13m10j (Marius Jurca) este un artist multidisciplinar, preocupat de conexiunile dintre artă, știință și tehnologie. Folosește numere, sunete și algoritmi pentru a explora complexitatea și estetica fluxului mental personal. Proiectele sale sunt programe sau aplicații interactive, create în relație cu dispozitivele pe care acestea sunt prezentate. În decursul activității sale artistice, a obținut o serie de premii și burse și a participat în numeroase rezidențe artistice, expoziții de grup, festivaluri și bienale de artă, desfășurate la nivel național și internațional. Puteți descoperi mai multe detalii despre creația acestuia pe www.13m10j.art

DIGITAL:CANVAS este un artist-run space dedicat tinerilor artiști pasionați de arta digitală și de explorarea noilor tehnologii, situat la adresa: Spl. Peneș Curcanul nr. 4, Et.1, C.30 - cu intrarea prin clădirea Azur.

Evenimentul se desfășoară în cadrul proiectului Arta în comunitate, organizat de Uniunea Artiștilor Plastici Filiala Timișoara în parteneriat cu studioul artouching.

***

Proiectul este finanțat prin Fondul pentru un viitor mai bun în comunităţi Timişoara.

Fondul pentru un viitor mai bun în comunităţi este un program coordonat la nivel național de Federaţia Fundaţiile Comunitare din România - FFCR, finanțat de Lidl Romania și implementat la nivel local de Fundaţia Comunitară Timişoara.

Parteneri: DIGITAL:CANVAS, Cultartes, Ornella Studio Design, Facultatea de Arte și Design Timișoara