The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

140+ experţi şi speakeri internaţionali vin la Bucureşti pentru noul iCEE.fest

Articol / 07 Iun 2019 / The Institute
 • 140+ experţi şi speakeri internaţionali vin la Bucureşti pentru noul iCEE.fest
1/1
iCEE.fest: UPGRADE 100 aduce în București peste 140 de speakeri, experți și autori ai unor lucrări importante din domeniul transformărilor provocate de internet și de noile tehnologii, într-un amplu festival de acest tip organizat în țara noastră și în regiune.

Agenda cuprinde nu mai puțin de 11 linii distincte de conținut, la care se adaugă speakeri-vedetă, precum Salim Ismail, co-fondator Singularity University, psihologul Davin JP Phillips sau futurologul Matthew Griffin.

Organizatorii au lansat azi o surpriză de proporții pentru studenți (cu vârsta de minimum18 ani) si tinerii antreprenori: aceştia pot participa gratuit la anumite zone din festival, cu ajutorul unor sponsori.

 • Salim Ismail – Singularity University
 • Autor de bestseller (Exponential Organizations), futurist celebru și antreprenor, Salim Ismail este co-fondatorul Singularity University, un proiect menit să inspire o nouă generație de lideri în industria tech.

 •  Matthew Griffin – Award Winning Futurist
 • „Ajut la aducerea viitorului în viața de zi cu zi și la demistificarea a sute de tehnologii emergente care îi ajută pe vizionari și antreprenori să construiască și să modeleze viitorul".

  Fondator și CEO la 311 Institute, Matthew este considerat a fi unul dintre cei mai de încredere futuriști, aprofundând în special perioada 2020 - 2070.

  El crede că societatea are multe de recuperat dacă își dorește o interconectare tehnologică cu adevărat profundă.

 •  David JP Phillips – Mr. Death by Powerpoint
 • „Pasiunea mea, dragostea mea este comunicarea. Mi-am dedicat viața ei! Pur și simplu. Este ceva ce facem aproape ori de câte ori respirăm și a fi bun în a comunica face diferența în viață".

  Speaker internațional & Coach, David este cunoscut în special datorită cărții sale „How To Avoid Death By PowerPoint".

  Cartea s-a transformat apoi într-un seminar, iar ideile au fost prezentate la TEDx Stockholm în 2015.

  David susține că puterea poveștilor pe care le spunem ne transformă sau nu în buni comunicatori.

  „The magical science of storrytelling” este un alt speech la mare căutare al lui David, în care ne explică de ce povestea pe care o spunem este o unealtă indispensabilă atunci când vrem ca mesajul nostru să fie livrat corespunzător.

  În a doua zi a festivalului, pe 14 iunie, UPGRADE 100 a pregătit o scenă de workshops alături de profesioniști ce stabilesc direcții în domeniile lor de activitate.

  Line-up-ul de pe Focus Stage 3:
  • Faris și Rosie Yakob, Co-fondatori @ Genius Steals: Paid Attention: Advertising in an ADD Economy
  • Ferdinand Goetzen, Chief Growth Officer @ Recruitee: The 7 Sins of Marketers
  • Juhana Hokkanen, Head of Creative Technology și Umberto Onza, Lead Innovation Designer @ TBWA Helsinki: Disruption in Creativity
  • Ben Kaplan, Founder @ PR Hacker: How you can grow using PR tricks based on data

  Alte prezentări la iCEE.fest: UPGRADE 100:

  Dean Kinsman, FBI
  Dean este expert FBI în securitate cibernetică. Din mai 2019, el este atașat al ambasadei Statelor Unite în România, însărcinat de FBI pentru studiul si prevenirea cyber atacurilor.

  „Fiți atenți la orice email primit și verificați proveniența. Adresele de email tip clonă sunt extrem de periculoase", a spus acesta.

  Moegens Moller, Sleeknote
  Se poate lăuda că a văzut mai multe teste de uzabilitate în ultimele şase luni decât majoritatea eroilor CRO în timpul vieții. Recunoaște faptul că e obsedat să afle adevăratul, motiv pentru care userii nu se transformă în clienți.

  Un workshop practic, foarte util pentru orice marketer: „How companies can completeand differentiate themselves from the big playersin their field”.

  John Eckman, Conversationista
  Fondatorul Conversionista, agenția #1 în Scandinavia, John studiază barierele care stopează succesul unei transformări digitale, idei care se vor regăsi în prezentarea lui: „What is broken in digital transformation?".

  Walter Greenleaf, Stanford University
  Neurolog comportamental și dezvoltator al tehnologiei medicale la Stanford University, el va vorbi despre cum vor schimba Realitatea Virtuală, Inteligența Artificială (AI) și tehnologia wearable îngrijirea pacienților.

  Organizatorii au emis 8 tipuri distincte de bilete, cu prețuri începând de la 75 de euro - mai multe detalii aici.

  Elevii, studenții si startupurile pot obține chiar intrarea gratuit, prin simpla înscriere pe site-ul UPGRADE 100.

 • Pentru elevi: www.upgrade100.com/burse2019
 • Pentru startup-uri: www.upgrade100.com/startups

 • iCEE.fest: UPGRADE 100 are loc la Bucuresti in perioada 13-14 iunie 2019, pentru al 8-lea an consecutiv și este realizat cu sprijinul Orange, Nissan, George / BCR, Coca-Cola, GLO, mPlatform, MedLife, Verizon Media, SalesForce, MedLife, Majoritas Academy și a altor susținători.