The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Deadline extended: Gaming Video Awards

Articol / 19 Sep 2023 / Andra Mihai
  • Deadline extended: Gaming Video Awards
1/1
Înscrierile la Gaming Video Awards se prelungesc până pe 29 septembrie! Agentiile care au avut campanii cu conținut de gaming, desfășurate în perioada 1 septembrie 2022 - 31 iulie 2023, sunt invitate să se înscrie în competiție pe www.gamingvideoawards.ro.

Gaming Video Awards identifică și premiază acele brand-uri care se adresează publicului de gaming prin diverse campanii, reușind astfel să ofere atât valoare, cât și expunere, industriei de jocuri video din România.

De asemenea, Gaming Video Awards își continuă misiunea de a oferi recunoaștere acelor creatori care propun publicurilor lor nu doar energie debordantă și pricepere în jocurile video, dar și un discurs corect, live-uri și videouri de calitate și o atitudine pozitivă.

Categoriile dedicate brandurilor:

Cea mai bună campanie de comunicare a unui brand prin evenimente speciale de gaming urmărește să premieze cele mai inedite activări de brand din cadrul unor evenimente dedicate industriei de gaming și gamerilor (competiții, maratoane, conferințe).

La categoria Cea mai bună campanie de comunicare cu creatori de conținut sunt eligibile campaniile realizate alături de streameri de gaming, dar și cele dezvoltate alături de creatori de conținut generaliști (lifestyle, beauty, auto etc.), dacă în acea campanie au creat conținut de gaming. 

Cea mai bună campanie cu conținut de gaming urmărește să premieze lansări de jocuri, competiții de gaming, campanii de awareness dedicate industriei de gaming și multe altele. Sunt eligibile campaniile brandurilor endemice, dar și a celor non-endemice ale căror componentă principală este gaming-ul. Cea mai bună campanie in-game advertising, premiază campaniile desfășurate în timpul jocurilor video, fie ele statice sau dinamice, iar acestea vor fi analizate de către juriu în funcție de modul de execuție, felul în care campania a fost integrată în joc, targetarea relevantă, și, nu în ultimul rând, creativitatea.

Brand-ul ce obține cele mai multe voturi în categoriile anterior menționate va fi desemnat Gaming Communicator Of The Year.

***

Cum se poate înscrie o agenție sau un brand?

Campaniile sunt înscrise printr-un link cu documentul PDF (study case de maximum 2 pagini A4, font 12, limba română) și un link de YouTube cu videoul suport al campaniei (sunt acceptate și link-uri pentru videouri unlisted). Durata videoului nu trebuie să depășească 2 minute, iar acesta trebuie să conțină un montaj cu momentele cheie al campaniei (exemple: spot TV, spot digital, implicarea creatorilor de conținut etc.). Dacă înscrierea este făcută de brand, fișierul PDF se va salva cu numele “Nume campanie_Nume Brand.pdf”, iar videoul “Nume campanie_Nume Brand”, iar dacă înscrierea este făcută de agenție, fișierul PDF se va salva cu numele “Nume brandului_Nume Agenție.pdf”, iar videoul “Nume Brand_Nume Agenție”.

Juriul este alcătuit din nume importante din media, comunicare și gaming.

Gala de premiere va avea loc în a-2-a jumătate a lunii noiembrie.

***

Gaming Video Awards este un eveniment organizat de Dăescu Borțun Olteanu.