The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Festival de tehnologie și inovare la Brașov

News / 14 Oct 2015 / INSTITUTE.RO
  • Festival de tehnologie și inovare la Brașov
1/1
Clusterul pentru Inovare și Tehnologie ALT Brașov organizează a doua ediție ALT Festival, în perioada 19-24 octombrie 2015.
 
ALT Festival apare ca o nevoie reală de a promova tehnologia în rândul comunității brașovene în particular, dar și a societății românești în general. Prin ediția de anul acesta, ALT Festival își propune să reunească audiențe cu abilități și cunoștințe complementare. De la programatori la ingineri, de la designeri la arhitecți, de la creatori la antreprenori, scopul interacțiunii este unul comun, respectiv facilitarea accesului la tehnologie și generarea de experiențe memorabile.
 
De asemenea, rolul acestei inițiative este de a determina o înțelegere mai bună și o tranziție mai ușoară la o serie de subiecte de interes global. Indiferent că este vorba despre Internet of Things, Sharing Economy, Collaborative Consumption, 3D sau Gaming, toate aceste tematici fac parte din universul de interes al partenerilor și colaboratorilor ALT Festival, precum și al celor peste 600 de participanți care sunt așteptați la Brașov.
 
Sub egida ALT Festival, Clusterul pentru Inovare și Tehnologie contribuie în mod direct la crearea de conexiuni cu peste 200 de reprezentanți de la Clustere din Europa de Sud-Est. Acest lucru este posibil datorită unui eveniment central din cadrul festivalului, respectiv Days of Clusters, al cărui scop principal este de a construi legături strategice cu alți jucători importanți din această zona de interes.