The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

INTERNETICS 2021 anunță programul online al Galei de Premiere din 23 noiembrie

/ 18 Noi 2021 / Andra Mihai
  • INTERNETICS 2021 anunță programul online al Galei de Premiere din 23 noiembrie
1/1

Gala de Premiere Internetics 2021, un proiect inițiat de The Institute și susținut de UniCredit Bank, are loc marți, 23 noiembrie, de la 19:30, și sărbătorește acțiunile din digitalul românesc printr-un eveniment exclusiv online, ce este completat de un program de discuții aflat sub umbrela temei celei de-a XXI-a ediții: PIONEERING THE FUTURE.


În cadrul Galei vor fi premiate cele mai bune campanii de branding, marketing și advertising prezente în ultimul an în plan local dintre cele peste 130 înscrise în competiție. În misiunea sa de a susține și celebra comunicarea digitală, festivalul își propune prin ediția actuală să deschidă o conversație despre viitorul industriilor creative și a modului în care noile tehnologii transformă comunicarea, punând sub lupă tehnologia blockchain și principiile care îi stau la baza.

Evenimentul de premiere, ce începe la 19:30 pe pagina de Facebook Internetics, este precedat de un panel de discuții online. Sub tema PIONEERING THE FUTURE, participanții sunt invitați să urmească două formate de conversație, transmise, de asemenea, live pe pagina de Facebook Internetics, și să se alăture celor 5 profesioniști creativi care vor împărtăși propriile credințe și cunoștințe despre viitorul industriei.

Primul dialog tratează impactul noilor tehnologii, căutând direcții și modalități de orientare în era digitală din perspectiva lui Hugo Veiga, președintele juriului Internetics 2021 și Global Chief Creative Officer la AKQA São Paulo. Interviul este condus de Matei Psatta, co-founder TPS Engage, platforma pentru advertising eficient de OOH digital care a conectat peste 300.000 de billboard-uri în toată lume. Discuția 21 Questions with Hugo Veiga poate fi urmărită de la orele 16:00.



Cel de-al doilea dialog este o invitație pentru public de a cunoaște două dintre creatoarele de NFT-uri din România. Se vor alătura discuției Tammy Lovin, designer și artist digital, și Wanda Hutira, art director, ilustratoare și creatoare de obiect, două prezențe active în scena locală de NFT. Vor vorbi despre extinderea artei digitale și a rolurilor creatorilor și cumpărătorilor într-o discuție moderată de curiozitățile lansate de Silviu Faiăr, cel mai mare streamer român în prezent și fost strateg publicitar. Meet the Pioneers. NFT Creators are here to stay (?) debutează la orele 17:00.



De la 19:30, Gala de Premiere invită toți participanții să ia parte la o convenție care definește procesul de exchange al crypto monedelor prin introducerea propriilor monede noi: Project și Glory, reprezentând lucrările înscrise în competiție, respectiv premiile. În rețeaua Internetics se află 138 de projects care trec prin evaluarea Validator Nodes – juriu format din 72 de specialiști în marcomm, researcheri, specialiști în media și publishing și consultanți de marketing.
Gala va fi prezentată de Andi Moisescu, căruia i se vor alătura invitați speciali pe parcursul serii, prin transmisiune live și în studio. Atât evenimentul de premiere, cât și discuțiile vor putea fi urmărite online în 23 noiembrie pe pagina de Facebook Internetics.


 

 

INTERNETICS 2021 SCHEDULE // November 23

4 P.M.:  TALK: 21 questions with Hugo Veiga, Chief Validator Internetics 2021
Interview by Matei Psatta, TPS Engage

5 P.M.: TALK: Meet the Pioneers. NFT Creators are here to stay (?)
With Wanda Hutira and Tammy Lovin. Questions and curiosities by Silviu Faiăr

7:30 P.M.: INTERNETICS 2021 AWARDING GALA
Host: Andi Moisescu

 
Parteneri Internetics 2021:

Un proiect: The Institute
Partener Principal: UniCredit Bank
Parteneri: Coca-Cola, Absolut, YouTube
Parteneri media: Biz, IQAds, Smark, Paginademedia.ro, spotmedia.ro
Creaţie: ACME Industries

Pentru mai multe informaţii despre competiție, puteţi accesa siteul Internetics sau evenimentul Internetics

***
Fondat şi organizat de The Institute, Internetics este un festival de branding, marketing şi advertising online, care stabilește standardele în comunicarea online din România. Festivalul premiazǎ cele mai bune campanii interactive, tehnologii, site-uri şi tool-uri de promovare online, încurajând totodatǎ creativitatea şi abordarea strategicǎ. Prima ediţie Internetics a avut loc în 2001, încă de la începutul conturării industriei de online din România, contribuind pe parcursul acestor ani la creşterea şi dezvoltarea acesteia.