The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Internetics Interactive Expo // JOVRNALISM

Articol / 21 Noi 2018 / INSTITUTE.RO
  • Internetics Interactive Expo // JOVRNALISM
1/1
Odată cu cea de-a XVIII-a ediție, Internetics Festival, un proiect inițiat de The Institute, își propune să celebreze industria digitală printr-o expoziție de realitate virtuală (VR), realitate augmentată (AR) și instalații digitale - Internetics Interactive Expo. Proiectele vor putea fi văzute și testate între 22 și 25 noiembrie la The Institute Space (Bulevardul Dacia, 12). În așteptarea expoziției, vă invităm să cunoașteți participanții urmărind seria de articole dedicate.

BACKGROUND
JOVRNALISM ™ este un proiect de jurnalism pentru realitatea virtuală care a căștigat nenumărate premii, cu sediul la Școala pentru comunicare și jurnalism USC Annenberg, condusă de prof. Robert Hernandez. Cursul condus de studenți a produs experiențe imersive pentru The New York Times, NPR, NBC, USA Today și altele.INTERNETICS DIGITAL EXPO PROJECT:
The Deported
Colaboratori: Reina Akamatsu, Helen Arase, Paul Byun, Sareen Habeshian, Rachel Yedam Kim, Raja Venkatapathy, Hawken Miller, Ioana Mischie, Naylee Nagda, Savannah „Sabby” Robinson, Nouran Salahieh și Jenny Liu Zhang, KCRW, Caitlin Shamberg și Jenny Hamel, Nora Philips de la Al Otro Lado, Cameron Quon și colegul său Zeke Hanson.
În spatele articolelor și statisticilor pe tema deportărilor se află oameni prinși între două lumi, una a țării care i-a exilat și alta a noului stat, pe care nu îl înțeleg. În această serie de cinci episoade publicul poate experimenta imersiv poveștile lor diverse și complexe.
Un joc VR – prototip - în care poți dezvolta creaturi și le poți crea un mediu înconjurător. Pe tot parcursul jocului vei fi urmărit de un uriaș înspăimântător. Cu cât crești mai multe creaturi, cu atât uriașul devine mai înfometat și mai lacom, iar dacă nu îl hrănești, te va mânca. În timp ce joci rolul unui zeu în fața creaturilor tale, unul mai puternic te veghează și se hrănește pe baza eforturilor tale. Jocul aduce în temă creația într-un context opresiv.