The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Internetics Monthly Review - Februarie 2018

Articol / 05 Mar 2018 / INSTITUTE.RO
  • Internetics Monthly Review - Februarie 2018Falcon Heavy
  • Internetics Monthly Review - Februarie 2018Dolce & Gabbana @Milan Fashion Week 2018
  • Internetics Monthly Review - Februarie 2018Digital Recap
  • Internetics Monthly Review - Februarie 2018Downvote - Facebook
  • Internetics Monthly Review - Februarie 2018Intel Corporation @Olympic Games
  • Internetics Monthly Review - Februarie 2018Digital Hub Lidl
  • Internetics Monthly Review - Februarie 2018 #Unitefor #Love - Nokia Mobile Ro
  • Internetics Monthly Review - Februarie 2018
  • Internetics Monthly Review - Februarie 2018Pago
  • Internetics Monthly Review - Februarie 2018Galaxy S9
1/10
Pentru că nu doar premiem inteligența digitală, ci o și căutăm în fiecare zi în feed-uri, newslettere, abonamente și tot ce mai oferă marele internet, ne-am gândit să vă arătăm noutățile care ne-au rămas în minte de la o lună la alta. Poate nu le știați, poate vă plac, poate ne mai trimiteți și voi altele.

1. Februarie a debutat cu un moment istoric: SpaceX a lansat la începutul lunii Falcon Heavy, cea mai cea mai puternică rachetă din lume la momentul actual. Și pentru că un astfel de context a generat milioane de views, a fost un moment potrivit pentru cel mai bun product placement - la bordul rachetei se află mașina lui Musk, o Tesla Roadster, care va ajunge în apropierea planetei Marte, devenind cel mai rapid vehicul auto din istorie: 11 km/s. 



2. Ce poți face cu 1200 de drone? Intel a reușit un spectaculos show de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarnă. Cum a arătat show-ul, aici



3. Invazia dronelor continuă și pe catwalk. La fashion show-ul Dolce & Gabbana de la Milano Fashion Week, dronele au mers alături de modele pe podium. Watch the show.



4. Facebook mai pregătește ceva: butonul de downvote. Nu, nu este același lucru cu dislike. Cu butonul de downvote ar trebui ca userii să poată semnala mai simplu conținutul care e ofensator, off-topic și care ar trebui reportat. Așteptăm să vedem dacă va trece testul. Detalii aici.



5. Samsung a lansat Galaxy S9, un nou telefon care este concurent direct pentru iPhone X. Noul model are scanare inteligentă – combină face recognition cu cititorul de iris, camera foto are diafragmă duală și poate face poze în orice condiții de lumină, au introdus AR Emoji, un app care realizează un emoji personalizat, care replică mimica și gesturile utilizatorului. Mai multe info.

6. Forget about IQ! Welcome DQ (digital inteligence). Ce reprezintă DQ, de fapt: suma tuturor abilităților sociale, emoționale și cognitive care să le permită oamenilor să facă față provocărilor și să se adapteze la tot ceea ce înseamnă digital life. Welcome to the future!

7. Who won the Super Bowl? Userii au votat pentru "Alexa Loses her Voice".

8. Start-up.ro a făcut o recenzie pentru Pago, aplicație românească prin care poți achita toate facturile. Disponibilă și pe android și pe iOS și e free.



9. Ce site-uri de știri urmăresc românii? Paginademedia.ro a share-uit câteva cifre și Adevărul e în top, urmat de Stirile Pro TV și Libertatea.

10. HMD Global împreună cu Romanian Artists Agency (RAA) au lansat campania #Unitefor #Love, pentru promovarea noilor telefoane lansate de Nokia, smartphones cu sistem de operare Android. Poți urmări campania pe pagina Nokia Mobile RO

11. Lidl deschide primul hub digital din România și caută 100 de arhitecți software, dezvoltatori și consultanți pentru a furniza soluții de e-commerce și management pentru platformele digitale ale grupului. 



12. S-a deschis primul Digital Center din România, unde 400 de femei aflate în situații vulnerabile, fără venituri și cu un nivel scăzut de educație vor beneficia de cursuri de utilizare a calculatorului și cursuri de dezvoltare personală, care să le ajute să își găsească mai ușor un job.

Cursurile sunt oferite de „Women’s Digital Centers”, proiect al organizațiilor Centrul Parteneriat pentru Egalitate și Fundația Orange.



13. Golin și Alex Ciucă au lansat cea de-a 7-a ediție a raportului Digital Recap. Raportul prezintă principalele evoluții și tendințe din mediul digital, oferind în același timp predicții și recomandări brandurilor care doresc să fie relevante pentru noua generație de consumatori. Disponibil aici.



14. Prepare your camera, your insta and make room for the digital barista! Îți printează în cafea în numai 30-70 sec. Mai multe detalii aici.