The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

INTERNETICS MONTHLY REVIEW - OCTOMBRIE

Articol / 03 Noi 2016 / INSTITUTE.RO
  • INTERNETICS MONTHLY REVIEW - OCTOMBRIE
1/1
Pentru că nu doar premiem inteligența digitală, ci o și căutăm în fiecare zi în feed-uri, newslettere, abonamente și tot ce mai oferă marele internet, ne-am gândit să vă arătăm noutățile care ne-au rămas în minte de la o lună la alta. Poate nu le știați, poate vă plac, poate ne mai trimiteți și voi altele.

Rezultate înscrieri Internetics

156 de lucrări, 29 de participanți cu lucrări pentru 67 de branduri. Sunt cifrele în jurul cărora gravitează ediția de anul acesta a Internetics Digital Week. Save the date! Internetics Digital Week se întâmplă în perioada 14-23 noiembrie. Vezi eveniment aici.
 
Internetul de mare viteză, tot mai accesibil pentru români
 
O statistică a Autorităţii Naţionale de Reglementare în Comunicaţii atestă faptul că internetul de mare viteză devine tot mai accesibil pentru români. Numărul de conexiuni 4G a ajuns la 3,7 milioane, aproape de două ori peste cifra înregistrată în 2015. 95% este rata de penetrare a internetului mobil în România, la jumătatea acestui an, arată datele Autorităţii de Reglementare în Comunicaţii.
Pentru internetul mobil de mare viteză s-au înregistrat 14,8 milioane de conexiuni. 65% dintre acestea sunt abonamente de internet mobil de bandă largă. Şi cererea pentru serviciile 4G a crescut - au fost înregistrate 3,7 milioane de astfel de conexiuni.


 
Google fact check
 
Google introduce fact check tag-uri pentru Google News, afișând articole care conțin informații factuale, pe lângă articolele aflate în trend. Google News agregă poveștile din diferite surse, etichetându-le după cum urmează: "highly cited," "featured," "opinion," "in depth," and now, "fact check." Google a început etichetarea diverselor tipuri de articole în urmă cu 7 ani, facilitând accesul cititorilor la o gamă largă de conținut. La începutul acestui an, tag-ul ‘’Local Source’’ evidenția acoperirea locală a subiectelor importante.
 
Detroit Digital Summit
 
Digital Summit a avut loc între 11-12 octombrie la Detroit. Branduri naționale, agenții, companii de tehnologie și media, ONG-uri și startup-uri au discutat ultimele strategii de marketing digital, trenduri și tehnici de execuție.
 
 
Internet Mobile World
 
A cincea ediție a Internet Mobile World s-a desfășurat la Romexpo, aducând împreună profesioniști pasionați ai lumii digitale, experți în marketing digital, directori de companie, vizionari și antreprenori cu afaceri în industriile Mobile, Internet și Software. În cifre, Internet Mobile World a însemnat: peste 130 de speakeri, peste1800 de solutii tehnice și peste 8000 de vizitatori.

Microsoft Surface Studio

Microsoft a anunțat Surface Studio, un desktop PC de 28 inchi 4K. Comparat de mulți cu un iMac, ecranul poate reda 1 miliard de culori și poate fi poziționat într-un unghi de 20 de grade, datorită noilor balamale ,,zero gravity’’. Produsul este destinat arhitectilor, artiștilor, oricui crează în fața unui calculator.
 
 
#InstArtWalk 
 
Activarea de Noaptea Galeriilor a celor de la Samsung Electronics România, intitulată #InstArtWalk, a reușit să adune offline 30 de pasionați de fotografie urbană, iubitori ai artei, dar și utilizatori loiali Samsung. Cei 30 de participanți au pornit în explorarea celor mai frumoase galerii din București, fiind însoțiți de unul din cei mai talentati și cunoscuți fotografi din România, Cristian Vasile (Igu), fondatorul proiectului „ București optimist”. Rezultatul? Peste 400 de imagini generate cu hashtagul #InstArtWalk.


Nu uitați, Internetics Digital Week se întâmplă în perioada 14-23 noiembrie. Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți, urmăriți site-ul Internetics.ro si evenimentul.