The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

IziBac, din Orașul Antreprenorilor Startarium @Pietonale în Cartierul Creativ

Articol / 22 Iun 2018 / The Institute
  • IziBac, din Orașul Antreprenorilor Startarium @Pietonale în Cartierul Creativ
  • IziBac, din Orașul Antreprenorilor Startarium @Pietonale în Cartierul Creativ
  • IziBac, din Orașul Antreprenorilor Startarium @Pietonale în Cartierul Creativ
1/3
Weekend-ul acesta Bd. Schitu Măgureanu devine stradă pietonală, zonă de relaxare și activități interactive și educative pentru toate vârstele. Pietonale în Cartierul Creativ este un demers menit să aducă împreună comunitatea, să ne ajute să decoperim spații noi, de care să ne bucurăm din plin, să aducem împreună oamenii care formează comunitatea Cartierului Creativ.

IziBac susține că învățatul poate fi distractiv și vine la Pietonale în Cartierul Creativ să ne demonstreze cum. Antreprenor din Startarium, misiunea IziBac este să redea elevilor de toate vârstele plăcerea cunoașterii printr-o metodă modernă și distractivă, care îmbină cele mai moderne tehnici de gamificare cu o formă de predare inovativă, bazată pe multimedia content, interactivitate și spirit de comunitate.

Astfel a fost lansată aplicația IziBac, o aplicație modernă, care te ajută elevii să învețe pentru Bac prin joacă, să răspunde la întrebări relevante din materia pentru Bac și să rețină informația fără să tocească.IziBac a fost conceput special pentru a capitaliza pe două tendințe în rândul elevilor - creșterea gradului de utilizare a telefoanelor inteligente și apetitul adolescenților pentru joc. În loc să fie o distragere dăunătoare, IziBac transformă telefonul mobil într-o unealtă digitală, portabilă și atractivă de învățare pentru elevi. Îmbinând atractivitatea jocurilor mobile cu utilitatea materialelor didactice, IziBac reprezintă o soluție eficientă pentru pregătirea educațională a copiilor.

Vino să îi cunoști weekend-ul acesta la Pietonale în Cartierul Creativ, unde vor povesti mai multe despre aplicația mobilă pentru învățatul ușor la BAC. Sâmbătă și duminica, între 10:00 – 17:00.

Despre Startarium
Startarium este cea mai complexă platformă online pentru susținerea și educarea antreprenorilor și startup-urilor, lansată în 2016. Conținutul este structurat în mai multe module funcționale - instrumente de business, cursuri online, interviuri cu antreprenori români, platformă de crowdfunding, mentorat, networking și pitching.

De la lansare, Startarium a adunat o comunitate de peste 17.000 de membri și 80 de mentori cu care antreprenorii pot lucra gratuit, a publicat peste 190 de materiale și a deschis accesul la peste 360.000 EUR în finanțări pentru startup-uri. Startarium.ro este o inițiativă Impact Hub și ING, despre care puteți afla mai multe detalii pe www.startarium.ro.

Despre Pietonale în Cartierul Creativ
Cea de-a doua ediție a seriei de Pietonale în Cartierul Creativ este organizată de Primăria Municipiului București, prin ARCUB.
Proiectul a fost desemnat câștigător în cadrul campaniei “Propune pentru București”, demarată la finalul anului trecut de Primăria Municipiului București, și propus de către Andrei Borțun (The Institute), inițiatorul proiectului Cartierul Creativ.