The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

SPOTLIGHT2016 Artists // 3DSelfie.ro

Articol / 19 Apr 2016 / INSTITUTE.RO
  • SPOTLIGHT2016 Artists // 3DSelfie.ro
  • SPOTLIGHT2016 Artists // 3DSelfie.ro
  • SPOTLIGHT2016 Artists // 3DSelfie.ro
  • SPOTLIGHT2016 Artists // 3DSelfie.ro
1/4
Anul trecut, Spotlight a pus pentru prima oară Bucureștiul într-o nouă lumină, cea de capitală europeană gazdă a unui festival internațional dedicat formelor de manifestare artistică prin intermediul luminii și al inovațiilor tehnologice.

Pentru 2016 Centrul Cultural ARCUB împreună cu Primăria Municipiului București continuă misiunea festivalului și vor aduce în fața publicului o nouă serie de instalații și spectacole de lumini, care între 5 și 8 mai vor transforma Calea Victoriei într-un spațiu dedicat viualului în cele mai complexe forme ale sale.

Vrem să vă facem cunoștință cu artiștii români prezenți în festival pe rând și pe îndelete.


3DSelfie.ro

3DSelfie.ro este un start-up inovator din București lansat în 2015, a cărui principală activitate este scanarea și printarea 3D cu scopul realizării de mini-figurine personalizate.

În aproximativ un an de la înființare, 3DSelfie se înscrie în zona dezvoltării de soluții de scanare 3D, reușind să realizeze două ansambluri de scanare 3D ce integrează tehnologii diferite, respectiv stereofotogrametrie cu 100 aparate canon p&s și ansamblu de scanare automatizat hardware și software cu senzori de adâncime.

Capacitatea 3DSelfie de captură de informație 3D deschide posibilități multiple de integrare a acestei tehnologii în domenii precum digitizarea 3D a modelelor umane, crearea de avataruri 3D pentru jocuri de calculator, aplicații în medicină, soluții de croitorie pentru industria textilă și fashion etc.

Scopul 3DSelfie este de a pune la dispoziția publicului larg comercial sau non-comercial tehnologiile dezvoltate, cu toate oportunitățile lor de integrare, atât în sectorul B2C, cât și B2B.



Echipa proiectului
Fondator & CEO: Costin Calin
Co-Fondator : Alexandru Ruff
Hardware Guru: Cornel Para Fudulu
Software Guru: Radu Ialovoi