The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ALEX V. MICLĂUȘ // SCAUN PENTRU LECTURĂ

Articol / 02 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • ALEX V. MICLĂUȘ // SCAUN PENTRU LECTURĂ
  • ALEX V. MICLĂUȘ // SCAUN PENTRU LECTURĂ
  • ALEX V. MICLĂUȘ // SCAUN PENTRU LECTURĂAVM
  • ALEX V. MICLĂUȘ // SCAUN PENTRU LECTURĂ
1/4
Specializat în arte vizuale după terminarea Liceului de Artă din Baia Mare și absolvent al Universității de Artă și Design Cluj-Napoca, secția Design, Alex Miclăuș este un artist născut în Maramureș, pasionat de formele de creație artistice, studiul formei și al naturii.

Scaun pentru lectură

Literatura trăieşte prin scriitori, dar şi cititori totodată. Condițiile pentru o lectură reuşită sunt mai mult decât cerinţe obligatorii, pentru ca cititorul să poată beneficia de un cadru specific, dar şi un ambient plăcut. A fost ales un scaun dedicat lecturii, cu excepţia că acest tip de scaun oferă mai multe posibilităţi cititorului în procesul său de lectură. Are posibilitatea atașării unui spaţiu încorporat unde pot fi aşezate cărţile preferate ce urmează să fie parcurse.

De asemenea, poate fi folosită o sursă de lumină, o funcţie esenţială pentru parcurgerea nocturnă a cărţii, dar şi în locuri cu o lumină mai slabă. Scaunul de lectură poate fi un bun intermediar între carte şi cititor, acesta ajutând la o desfăşurare facilă şi relaxantă a procesului de lectură. Obiectul propus poate fi o experiență potrivită pentru toate categoriile de vârste.