The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ALEXANDRU DASCĂLU // REVOLTĂ MUTĂ

Articol / 02 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • ALEXANDRU DASCĂLU // REVOLTĂ MUTĂALEXANDRU DASCĂLU
  • ALEXANDRU DASCĂLU // REVOLTĂ MUTĂALEXANDRU DASCĂLU
  • ALEXANDRU DASCĂLU // REVOLTĂ MUTĂALEXANDRU DASCĂLU
  • ALEXANDRU DASCĂLU // REVOLTĂ MUTĂALEXANDRU DASCĂLU
1/4
Alexandru Dascălu este un absolvent al Facultății de Arte Plastice, secția Sculptură și are ca temă de cercetare revolta, o revoltă interioară, axată pe incapacitatea artistului de a evada din lumea sa interioară.

Revoltă mută

Motivul revoltei este indignarea bazata pe discrepanța dintre lumea interioară a artistului si universul său exterior. Ideea de revoltă este exprimată prin strigăt, act ce reprezintă un moment de detașare fața de toate trăirile influențate de mediul exterior. Strigătul e un moment de maximă intimitate ce are rol de a restarta trăirile interioare și de a remodela lumea exterioară.