The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ALINA CORCIU // STILURI RECICLATE

Articol / 03 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • ALINA CORCIU // STILURI RECICLATE
1/1
S-a născut pe 4 iunie 1991 în orașul Bălți, Republica Moldova.La 9 ani începe să studieze la Școala de Arte Plastice pentru copii, iar după ce absolvește gimnaziul merge la Liceul de Arte din municipiu.Studiază 4 ani de licență la AMTAP din Chișinău, și după 3 ani de profesare aplică pentru master

Stiluri Reciclate


Proiectul cuprinde ipoteze de amenajare rezultate din cadrul teoretic al cercetării asupra stilurilor reciclate. Din start a fost gândit ca fiind un sistem de soluții în care spațiul reprezintă punctul de referință al amenajării, personalitatea locatarului este exprimată metaforic, iar abordarae stilurilor se face în mod experimental. Reprezentările vizuale sunt realizate cu ajutorul programului de grafică tridimensională 3Ds max.