The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ANA JARDAN // SPAȚIU ASCUNS

Articol / 03 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • ANA JARDAN // SPAȚIU ASCUNS
1/1
Jardan Ana 26 de ani,a absolvit anul acesta Masterul la Universitatea Națională de Arte din București,iar licența a absolvit-o la Univeristatea de Arte și Design din Cluj-Napoca.În timpul acestor cinci ani de studiu și cercetare a avut ocazia să meargă cu mobilitatea Erasmus în Grecia și Austria.

Spațiu Ascuns

Această lucrare se bazează pe o cercetare a unui spațiu subteran.Drept exemplu va fi spațiul din cadrul Universității Naționale de Arte din București. Jardan Ana mereu a fost interesată de ceea ce se întâmplă sub nivelul solului și care e relația între spațiul terestru cu cel subteran sau relația noastră cu construcțiile arhitecturale subterane. Ideea acestui proiect este de a crea un spațiu de workshopuri și recreere pentru studenți într-un stil contemporan cu tendițe mephis.