The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ANA MARIA MAIORU // LECȚIA DESPRE CUB

Articol / 04 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • ANA MARIA MAIORU // LECȚIA DESPRE CUB
  • ANA MARIA MAIORU // LECȚIA DESPRE CUB
  • ANA MARIA MAIORU // LECȚIA DESPRE CUB
  • ANA MARIA MAIORU // LECȚIA DESPRE CUB
  • ANA MARIA MAIORU // LECȚIA DESPRE CUB
1/5
Maioru Ana Maria a urmat studiile de licență și master ale Universității Naționale de Artă București și a studiat Ceramica-Sticlă-Metal, cu specializarea Sticlă, în cadrul Facultății de Arte Decorative și Design din 2013 pana în 2018.

Lecția despre cub

Toate semnele și simbolurile ce se regăsesc în multitudinea de forme microscopice alcătuiesc un cod al condiției și existenței organice. Structurile microscopice găsite în elemente din mediul înconjurător, au fost studiate în scopul înțelegerii diversității de forme ce le compun.Ceea ce urmărește artistul să transmită și să evidențieze prin acest studiu este conexiunea și legăturile între specii, micul univers ce stă la baza existenței ce poate fi deslușit prin semne, simboluri și forme. Lucrarea este realizată prin tehnica sticlei gravate, gravura fiind pusă în evidență cu ajutorul luminii, atat naturale cât și artificiale.