The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ANA MARIA SZOLLOSI // RESTURI, PERCEPȚIE, ILUZIE

Articol / 01 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • ANA MARIA SZOLLOSI // RESTURI, PERCEPȚIE, ILUZIEANA MARIA SZOLLOSI
  • ANA MARIA SZOLLOSI // RESTURI, PERCEPȚIE, ILUZIEANA MARIA SZOLLOSI
  • ANA MARIA SZOLLOSI // RESTURI, PERCEPȚIE, ILUZIEANA MARIA SZOLLOSI
1/3
Szollosi Ana Maria este o proaspătă absolventă a Facultății de Arte și Design din Timișoara, care a studiat pictura sub îndrumarea profesoarei Daniela Constantin, specialistă în. A reușit să-și găsească identitatea în parcursul său artistic sub forma unor reprezentări ale percepției.

Resturi, percepție, iluzie

Proiectul de diplomă a continuat explorarea emoțiilor și a intelectului prin identificarea a trei stări separate, dar codependente și anume memoria, percepția și iluzia. Acestea sunt stări care au reieșit frecvent în momentele de introspecție și reflectare a sinelui.