The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ANCA CIULUVICA // INTERMOLECULAR

Articol / 01 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • ANCA CIULUVICA // INTERMOLECULARANCA CIULUVICA
  • ANCA CIULUVICA // INTERMOLECULARANCA CIULUVICA
  • ANCA CIULUVICA // INTERMOLECULARANCA CIULUVICA
  • ANCA CIULUVICA // INTERMOLECULARANCA CIULUVICA
  • ANCA CIULUVICA // INTERMOLECULARANCA CIULUVICA
1/5
Anca Ciuluvica este absolventă a Facultății de Arte Plastice, secția Pictură din cadrul Universității Naționale de Arte din București. Anterior, Anca a urmat studiile Colegiului Național Gheorghe Lazăr din București, profilul real, științe ale naturii.

Intermolecular

Interesul faţă de modurile în care lumea funcţionează şi este alcatuită au condus la elaborarea unui mecanism propriu, simplificat de percepţie al lumii, care are menirea de a accentua proprietăţile estetice ale microbiologiei şi de a aduce în atenţia privitorului o perspectivă diferită a acestui domeniu. Broderia are rolul plastic de a evidenția anumite fragmente ale picturii, apropiindu-le ori îndepărtându-le în funcție de variația densității și a culorii. Brodarea are funcția desenului, folosind în același timp culoarea, ce are menirea de a accentua diverse porțiuni, depășind suprafața plană a picturii.

Cu ajutorul imaginilor miscroscopice, care constituie descrieri clare ale structurii organismelor pot deriva mecanisme similare, utile în alcătuirea de miscrocosmosuri proiectate de imaginaţia proprie.