The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ANDREEA OANA IONESCU // TEATRU STUDIO PENTRU STUDENȚI PE CHEIUL DÂMBOVIȚEI

Articol / 01 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • ANDREEA OANA IONESCU  // TEATRU STUDIO PENTRU STUDENȚI PE CHEIUL DÂMBOVIȚEI
  • ANDREEA OANA IONESCU  // TEATRU STUDIO PENTRU STUDENȚI PE CHEIUL DÂMBOVIȚEI
  • ANDREEA OANA IONESCU  // TEATRU STUDIO PENTRU STUDENȚI PE CHEIUL DÂMBOVIȚEI
  • ANDREEA OANA IONESCU  // TEATRU STUDIO PENTRU STUDENȚI PE CHEIUL DÂMBOVIȚEI
1/4
Andreea este proaspăt absolventă a Universității de Arhitectură și Urbanism “Ion Mincu”, iar prin intermediul bursei Erasmus a studiat la „Università "Mediterranea" di Reggio Calabria, Dipartimento di Architettura e Territorio”. Între timp a lucrat la birouri precum: DSBA, APscape, Arta Design Ltd.

Teatru studio pentru studenți pe cheiul Dâmboviței

Proiectul s-a conturat din nevoia de a crea un centru experimental pentru studenți în București. Proiectul se compune din două inserții ce închid fronturile celor două străzi (acestea păstrează identitatea și plastica zonei), iar legătura dintre cele două se face printr-o punte alcătuită din trei straturi ce adăpostesc funcțiunile majore: Pasajul urban, Sala studio, Grădina-belvedere.
Dat fiind amplasamentul, poziționat central, într-o zonă cu trafic intens, atât ca flux pietonal cât și ca circulații auto, revine nevoia unui spațiu în care să te poți opri sau manifesta. Astfel, primul strat este cel al pasajului urban.
Cel de-al doilea strat este definit de sala studio. Un spațiu fluid care se caracterizează prin mobilitate și flexibilitate cu scopul de a da libertate imaginarului pentru a aduce la viață noi forme de expresie.
Cel de-al treilea strat, grădina-belvedere, se caracterizează sub forma unei oaze de liniște de pe care poți privi peisajul urban.