The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ANDREEA PASCU // COREOPSIS

Articol / 04 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • ANDREEA PASCU // COREOPSIS
  • ANDREEA PASCU // COREOPSIS
  • ANDREEA PASCU // COREOPSIS
  • ANDREEA PASCU // COREOPSIS
1/4
Pascu Andreea, absolventă a specializării Modă- Design vestimentar, participă de-a lungul timpului la numeroase expoziții și prezentări de modă locale și naționale, precum:”UniverArt”, Chișinău și Gala absolventilor UNAGE Iași. Dragostea pentru artă și natură se reflectă în activitățile sale.

COREOPSIS

Coreopsis este una dintre puținele plante din lume care poate supraviețui în medii poluante și care rezistenta la noxe, aceasta fiind sursa de inspiratie a colectiei. Prin comparatie cu aceasta, în prezent, oamenii s-au adaptat si ei mediului urban, dar au pierdut contactul cu natura, arhitectura contemporană gândită pe verticală izolând omul de aceasta. Colecția vestimentară este un proiect prin care s-a incercat incitarea ființei umane catre contemplarea frumuseții naturii.
Prin juxtapunereade benzi cu materiale inflorate se evoca vizual structura clădirilor, a ferestrelor vitrate, iar textura obținută din prelucrarea materilelor transparente, brodată manual, amintește de exuberanța grădinilor inmiresmate.