The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ANDREI ȘAIN // OPERA ȘI CENTRU DE CONFERINȚE - CONSTANȚA

Articol / 01 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • ANDREI ȘAIN // OPERA ȘI CENTRU DE CONFERINȚE - CONSTANȚA
  • ANDREI ȘAIN // OPERA ȘI CENTRU DE CONFERINȚE - CONSTANȚA
  • ANDREI ȘAIN // OPERA ȘI CENTRU DE CONFERINȚE - CONSTANȚA
  • ANDREI ȘAIN // OPERA ȘI CENTRU DE CONFERINȚE - CONSTANȚA
  • ANDREI ȘAIN // OPERA ȘI CENTRU DE CONFERINȚE - CONSTANȚA
1/5
Andrei Șain a absolvit cursurile Facultății de Arhitectură din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu” București în anul 2017. S-a remarcat prin caștigarea unor premii importante la concursuri naționale și internaționale, printre care „Laser Valley - Land of Lights” - Măgurele.

Operă și centru de conferințe - Constanța

Opera se află amplasată în centrul cultural, social și istoric al orașului Constanța. Acesta este bine cunoscut pentru caracterul său multicultural, pentru festivalurile de muzică, pentru concerte în aer liber și pentru portul la Marea Neagră, aflat într-o continuă creștere și dezvoltare.
Propunerea constă în evidențierea caracterului tectonic al zonei de faleză prin continuitatea promenadei la Marea Neagră și transformarea acesteia într-un centru cultural cu destinație publică (restaurant, spații expoziționale, săli de conferințe, spații pentru workshop-uri, ateliere de creație) și conturarea unei funcțiuni de anvergură care să completeze necesitățile culturale și urbane ale orașului prin propunerea unei noi clădiri simbol (sala de operă).
Forma este modelată pe conturul sălii de operă și se focusează pe cele două intrări importante, care permit accesul dinspre oraș si dinspre mare.