The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

CARINEE MINASIAN // MOMENTE

Articol / 04 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • CARINEE MINASIAN // MOMENTE
  • CARINEE MINASIAN // MOMENTE
  • CARINEE MINASIAN // MOMENTE
  • CARINEE MINASIAN // MOMENTE
1/4
Absolventă a ''Liceului de Artă Carmen Sylva" din Ploiești și proaspăt licențiată în Arte Vizuale în cadrul "Universității Naționale de Artă, București". Carinee a participat la expoziții de grup precum: ''Salonul Sticlei 30'', "Transparențe", "Rafael Mihaylov " 2017, Veliko Tarnovo.

Momente

Lucrarea ''Momente'' este un ansamblu compus din măști create cu ajutorul diferitelor tehnici ale artei sticlei.
Acest ansamblu are o semnificație atât împreună cât și separat, fiecare mască în parte, având rol decorativ-ambiental.
Portretul-mască, presupune fixarea pe o singură direcție de exprimare.
În același timp, ansamblul pieselor expuse poate reprezenta o incursiune în figurativ și o tendința spre interiorizare. Arta figurativă, are la bază reprezentarea plastică și ușor identificabilă a ființelor și a obiectelor din realitate.