The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

CARLA SIBICEANU // RUG UP

Articol / 04 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • CARLA SIBICEANU // RUG UP
  • CARLA SIBICEANU // RUG UPFoto Alexandru Marginean
  • CARLA SIBICEANU // RUG UP
  • CARLA SIBICEANU // RUG UP
  • CARLA SIBICEANU // RUG UP
1/5
Carla Sibiceanu a studiat la Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza între 2013-2015, urmând apoi cursurile Universității Naționale de Arte în cadrul Facultății de arte decorative și design, secția modă din 2015 până în 2018.

Rup Up

Proiectul Rug up a avut ca scop scoaterea din context a materialelor de tapițerie și de a le transpune în piese vestimentare, atribuindu-le un alt rol decât cel inițial.
Această metamorfoză face ca focalizarea să se îndrepte spre imprimeurile asemănătoare cu cele ale carpetelor Orientale, Persane, elogiând trecutul și tradiția.
Pentru realizarea acestui proiect este folosit contrastul rece-cald, realizat prin alăturarea materialului de tapițerie cu pielea sintetică, lucioasă, care aduce un aer minimalist acestei colecții. Alăturarea acestor două tipuri de material, contrastante, realizează un echilibriu neașteptat, punându-se în evidență reciproc.