The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

CĂTĂLINA MIHAELA MANEA // TOALETĂ CU CONTACT PUNCTUAL -- DERMA SAFE -- CARNATION BUD

Articol / 02 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • CĂTĂLINA MIHAELA MANEA // TOALETĂ CU CONTACT PUNCTUAL -- DERMA SAFE -- CARNATION BUD
  • CĂTĂLINA MIHAELA MANEA // TOALETĂ CU CONTACT PUNCTUAL -- DERMA SAFE -- CARNATION BUD
  • CĂTĂLINA MIHAELA MANEA // TOALETĂ CU CONTACT PUNCTUAL -- DERMA SAFE -- CARNATION BUD
1/3
Designul nu era un domeniu cunoscut pentru Cătălina Manea, însă văzând în jurul ei interacțiunea elementelor naturii, a prins drag de acest domeniu. A înțeles imediat că planeta noastră este cel mai mare proiect de design, iar Dumnezeu este creatorul suprem. Chiar dacă are 22 de ani, aspiră să fie asemenea.

TOALETĂ CU CONTACT PUNCTUAL - DERMA SAFE- CARNATION BUD


Proiectul Derma Safe abordează domeniul delicat al igienei toaletei, printr-o soluție aplicabilă atât general, pentru spații publice, cât și specializat, pentru o serie de afecțiuni dermatologice.

Rezolvarea prin contact punctual de unică folosință urmează un scenariu folosit de multe ori și implicit, de numeroase persoane (acoperirea colacului de toaletă cu hârtie igienică). Soluția a fost validată de medici specialiști care au subliniat importanța presiunii zero în punctul de contact.

Contactul punctual a fost proiectat pe capacul de toaletă prin 4 suporți reliefați peste care se aplică modulul tampon de unică folosință. Dizolvarea instantanee a modulelor completeză scenariul pe principiul folosit astăzi la dizolvarea tuburilor suport ale rolelor de hârtie igienică. Modulele sunt ejectate în vasul de toaletă imediat după folosire prin intermediul tubulaturii existente și cu ajutorul unui mini compresor de aer. Modulul este furnizat în zona de utilizare dintr-un dispenser vertical.