The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

DIANA TACHE // FUZIUNE

Articol / 02 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • DIANA TACHE // FUZIUNE
  • DIANA TACHE // FUZIUNE
  • DIANA TACHE // FUZIUNE
1/3
Diana Tache a studiat între 2010-2014 la Liceul de Arte Carmen Sylva din Ploieşti, urmând apoi cursurile Universităţii Naţionale de Arte în cadrul Facultăţii de Arte Decorative si Design, secţia Design Vestimentar din 2015 până în 2018.

Fuziune

Colecția FUSION propune o nouă viziune asupra societății contemporane conform căreia avangardismul, individualismul și “haosul” trebuiesc integrate în cotidianul și în estetica de zi cu zi.
Articolele vestimentare ce compun colecția “FUSION” sunt intenționat direcționate către un aspect comercial conceptualizat, care are la bază un amalgam de surse diametral opuse; de la opulența tipică perioadei baroce până la înrudirea texturilor și materialelor cu calități contrastante, asociere caracterizată ca fiind prezentă și actuală.
Prezenta colecție urmărește să prezinte faptul că moda este mai mult decât un alt domeniu, este un mod de exprimare liberă, intimă și personală, o manieră prin care oamenii pot lua atitudine cu privire la orice consideră ca fiind în neconcordață cu normele fiind totodată o sursă nelimitată de inspirație.