The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Alexandra Simion // Urban Jumpers

Articol / 27 Ian 2015 / Participant diploma 2014
  • Alexandra Simion // Urban Jumpers
  • Alexandra Simion // Urban Jumpers
  • Alexandra Simion // Urban Jumpers
  • Alexandra Simion // Urban Jumpers
1/4
Iris Apfel spunea într-un interviu că lumea de azi este mult prea gri şi că acum avem nevoie de culoare mai mult ca niciodată.

Tema proiectului pleacă de la o stare interioară, un mood personal, o tendinţă pe care o simt în curs de dezvoltare în industria modei. Consider că prin înţelegerea culorilor şi a efectului lor asupra noastră, ne putem crea o stare de comfort, ne putem cunoaşte mai bine, ne ajută să ne exprimăm mai uşor.

Culoarea este o formă de comunicare! Colecţia încearcă să influenţeze starea celui care poartă hainele, într-un mod pozitiv .
 
Tiparele de bază sunt prelucrate pe princiupul colajului, creând un puzzle textil.
 
 
Portofoliu: http://alexandrasimionart.wix.com/fashiondesign