The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Ioana Popescu // Labirint

Articol / 20 Ian 2015 / Participant diploma 2014
  • Ioana Popescu // Labirint
  • Ioana Popescu // Labirint
  • Ioana Popescu // Labirint
  • Ioana Popescu // Labirint
  • Ioana Popescu // Labirint
1/5
Tema pe care am abordat-o se referă la amprentele lăsate asupra mea de interacțiunea cu diverse categorii de oameni de-a lungul timpului, pornind de la părinți, până la necunoscuți, urmărind astfel o analiză a sinelui prin intermediul relațiilor cu ceilalți.
 
Ideea proiectului intitulat „Labirint” a pornit de la conștientizarea influențelor celorlalți oameni în procesul transformării mele, întrucât fiecare contact uman joacă un rol important în parcursul fiecăruia, iar, în general, acest impact este sesizat odată cu trecerea timpului. Alegerile pe care le facem zilnic, cărora de multe ori nu le acordăm importanța cuvenită, ne ajută practic să ne creăm pe noi înșine pas cu pas.
 
Pornind de la aceste idei,am realizat un joc de tip labirint, ce conține o bilă care parcurge un traseu bine definit și atent etapizat. De-a lungul drumului, bila întâlnește o serie de personaje, ce au fost selecționate în ordine cronologică. Ultimul personaj, amplasat la finalul jocului, este un autoportret. Autoportretul semnifică ajungerea la destinație, acel aici și acum la care se ajunge prin parcurgerea traseului în ciuda obstacolelor întampinate.
 
 
Portofoliu: issuu.com/ioana.popescu/docs/portofoliu