The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Ionuţ Diaconu // Zgârie Nori Unirii

Articol / 06 Ian 2015 / Participant diploma 2014
  • Ionuţ Diaconu // Zgârie Nori Unirii
  • Ionuţ Diaconu // Zgârie Nori Unirii
  • Ionuţ Diaconu // Zgârie Nori Unirii
1/3
Propunerea lucrării de diplomă este o clădire înaltă (216 m) cu funcțiuni mixte (spații comerciale și pentru distracții, restaurante, spații pentru activități sportive, hotel, spații de birouri și locuinte de lux), amplasată în partea de sud a Pieței Unirii din București.

Clădirea funcționează ca un punct de reper pentru zonă. În jurul clădirii s-au creat legături de circulație cu metroul, dar și cu principalele fluxuri de circulație auto și pietonală prin pasaje subterane și prin deschideri directe cu stațiile de metrou Uniri 1 și 2. Acțiunile de reamenajare și reconectare au redat acestei zone caracterul de PIAȚĂ, unde oameni se pot strânge în condiții plăcute și utile.