The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Jenny Stângaciu // Calcan Pomul Vieții

Articol / 03 Feb 2015 / Participant diploma 2014
  • Jenny Stângaciu // Calcan Pomul Vieții
  • Jenny Stângaciu // Calcan Pomul Vieții
1/2
Calcanul este peretele exterior al unei clădiri, fără uși și, de cele mai multe ori, fără ferestre.

Proiectul propune decorarea unui astfel de calcan, existent în prezent în proporțiile exacte ale lucrării pe str. Doamnei.            

Simbolistica Pomului Vieții este foarte vastă, dar, în primul rând, copacul reprezintă legătura pământului cu cerul – întrucât el își înfige rădăcinile în sol și își îndreaptă crengile spre cer, în aer. Între aceste două mari puncte de referință, cerul și pământul, se desfășoară întreaga noastră viață, în care sunt cuprinse, la rândul lor, o multitudine de simboluri, analogii și alegorii.