The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Maria Bălan // Mic inventar de metehne și cusururi

Articol / 20 Ian 2015 / Participant diploma 2014
  • Maria Bălan // Mic inventar de metehne și cusururi
  • Maria Bălan // Mic inventar de metehne și cusururi
  • Maria Bălan // Mic inventar de metehne și cusururi
  • Maria Bălan // Mic inventar de metehne și cusururi
1/4
Lucrarea prezentată este un protest la adresa defectelor umane, realizat prin ilustrarea unor situații care reflectă diferitele ipostaze ale societății actuale.

Sursa de inspirație pentru realizarea acestei lucrări este orașul București, o lume a contrastelor, marcată de diversele manifestări ale societății: consumismul, fenomenul fast-food, corupția, manipularea, lipsa de respect față de mediu, față de cei din jur sau chiar față de propria persoană, lipsa educației, indiferența față de patrimoniu și valori istorice naționale, nivelul de cultură scăzut, abuzul în funcție, și lista poate continua, la fel cum lucrarea va continua să crească.


Portofoliu: issuu.com/mariabalan/docs/portofoliu_sliced_mic