The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Maria Biliuș // The habits of an unknown painter

Articol / 21 Ian 2015 / Participant diploma 2014
  • Maria Biliuș // The habits of an unknown painter
  • Maria Biliuș // The habits of an unknown painter
  • Maria Biliuș // The habits of an unknown painter
  • Maria Biliuș // The habits of an unknown painter
1/4
Ilustrațiile din această carte îl înfățișează pe amicul meu elvețian, cu care sunt prietenă pe Facebook, necunoscându-l personal.

Conversându-ne de aproape 2 ani de zile, mă amuză cu tabieturile lui, micile obiceiuri, plăceri și neplăceri. Jules este un tip introvertit care își găsește plăcerea în pictură, pe care o practică cu măiestrie. Titlul cărții, "The habits of an unknown painter",  sugerează atât lipsa vizibilității sale ca artist (își ține lucrările ascunse sub pat), cât și de faptul că își acoperă fața cu mâinile în rarele ocazii în care mă onorează cu o poză.


Portofoliu: www.behance.net/gallery/20104863/The-Habits-of-an-Unknown-Painter