The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Matei Neagoe Focșa // Memory

Articol / 21 Ian 2015 / Participant diploma 2014
  • Matei Neagoe Focșa // Memory
  • Matei Neagoe Focșa // Memory
  • Matei Neagoe Focșa // Memory
  • Matei Neagoe Focșa // Memory
  • Matei Neagoe Focșa // Memory
1/5
Conceptul pentru lucrarea de licenţă a apărut în urma temei propuse la atelier intitulată Familia, unde am decis să fac o serie de lucrări având ca subiect elemente din viaţa mea de zi cu zi combinate cu amintiri semnificative şi locuri precum casa mea sau zone pe care le frecventez des. Ulterior am profitat de această ocazie şi m-am gândit să fac o poveste inspirată după fapte reale,  pe care îmi doream de ceva vreme să o transpun într-o formă sau alta.

Forma pe care am ales-o este cea cu care sunt cel mai familiar, şi anume un film de animaţie. Povestea este cea a părinţilor mei, din momentul în care s-au cunoscut, urmată de apariţia mea şi sfârşind cu decesul tatălui. Neavând timpul necesar pentru a termina acest film pe durata temei, m-am concentrat pe un storyboard restrâns, care nu avea un fir narativ exact, dar se baza pe compoziţie și atmosferă.  

 
Portofoliu: neagoematei.wordpress.com