The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Mihaela Andreea Ștefan // Facebook

Articol / 12 Ian 2015 / Participant diploma 2014
  • Mihaela Andreea Ștefan // Facebook
  • Mihaela Andreea Ștefan // Facebook
  • Mihaela Andreea Ștefan // Facebook
1/3
Lucrarea constă în crearea unei „pagini” personale de Facebook, transpusă la o altă dimensiune a percepției, materializată în lumea reală a obiectelor.
Scopul este acela de a arăta că un spațiu virtual adus în spațiul real își pierde din „frumusețea” și „strălucirea” cu care defilează în mediul său pentru că se dovedește a fi artificial.

Susțin importanța contactului fizic cu persoanele din jurul nostru. Nu poți cunoaște un om doar din zâmbetul crispat pe care îl afișează într-o fotografie. Omul este atât de complex și misterios, iar singurul mod de a-i cunoaște adevăratul chip este prin luarea contactului real cu el. Este de-a dreptul fascinant să descoperi în mimica feței, în inflexiunile vocii, în limbajul trupului un întreg univers de gânduri și trăiri, ce te face să te identifici cu cel din fața ta.