The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Raquel Wohnrath Coelho // Charta - dispozitiv pentru reciclarea hârtiei

Articol / 05 Ian 2015 / Participant diploma 2014
  • Raquel Wohnrath Coelho // Charta - dispozitiv pentru reciclarea hârtiei
  • Raquel Wohnrath Coelho // Charta - dispozitiv pentru reciclarea hârtiei
  • Raquel Wohnrath Coelho // Charta - dispozitiv pentru reciclarea hârtiei
1/3
Am studiat nevoia ecologică, îmbinată cu cea artistică a omului și am ajuns la un rezultat interesant, care satisface ambele nevoi, venind în ajutorul mediului, într-un mod creativ și educațional. Am dezvoltat un dispozitiv pentru reciclarea hârtiei în cadrul domestic, iar hârtia rezultată are caracter decorativ.

Dispozitivul pune împreună cele patru etape principale în reciclarea hartiei: mărunțirea, amestecarea, turnarea și uscarea. Am avut ca scop unirea acestor etape într-un dispozitiv de dimensiuni reduse, practic și care să facă procesul curat, ținând cont că metodele tradiționale de reciclare sunt destul de ample și murdare.  

Dispozitivul este ușor de depozitat, având toate piesele conectate trunchiului, într-un fel sau altul. De asemenea, este ușor de curățat, toate piesele pot fi scoase și spălate fără probleme.
 
Portofoliu: raquelcm.daportfolio.com