The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Teodora Gavrilă // Orășelul imaginar

Articol / 21 Ian 2015 / Participant diploma 2014
  • Teodora Gavrilă // Orășelul imaginar
  • Teodora Gavrilă // Orășelul imaginar
  • Teodora Gavrilă // Orășelul imaginar
  • Teodora Gavrilă // Orășelul imaginar
1/4
Lucrarea reprezintă o serie de ilustrații, care îmbină imaginarul cu realitatea, o lume haotică cu personaje ciudate, o căutare în zona desenului liniar, simplu, dar cu inspirație din curentul suprarealist.

Aceasta lume este inspirată și din lucrările poetului anonim Iv cel Naiv, poezii nostime de dragoste, pline de romantism sau umor. Sunt încercări în a găsi un mijloc unitar în care să-mi exprim ideile, să dau libertate liniilor, să găsesc o simplitate, dar și o expresie plastică prin care să redau universul tumultuos din acest loc. Este experimentarea unui alt tip de desen decât cel figurativ.

Este un orășel imaginar, care încearcă să evadeze din mintea mea.


Portofoliu: issuu.com/teodoragavrila/docs/t.g.p