The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Vasile George Valeriu // Centru viticol

Articol / 09 Ian 2015 / Participant diploma 2014
  • Vasile George Valeriu // Centru viticol
  • Vasile George Valeriu // Centru viticol
  • Vasile George Valeriu // Centru viticol
1/3
Situl pe care se propune Centrul viticol se află în arealul podgoriilor județului Buzău, în comuna Merei. Aceasta face parte din cunoscuta zonă viticolă Dealul Mare, cea mai mare și mai dezvoltată din România. Terenul este situat pe versantul orientat către Sud-Est al unui deal din Subcarpații de Curbură.

Pe lângă funcțiunea principală, cea de vinificație, care are cea mai mare pondere în suprafața totală a proiectului, Centrul viticol dispune de o zonă de degustare a vinurilor și de un magazin pentru vânzarea acestora, de o altă zonă dedicată administrației, săli de conferință și întâlniri, o unitate de cazare și restaurant.
 
Pentru o bună interrelaționare a funcțiunilor se valorifică panta terenului pentru dispunerea pe verticală a principalelor funcțiuni ale vinăriei, astfel încât procesul de vinificație să se desfășoare gravitațional. Panta amplasamentului conduce către o soluție arhitecturală mai interesantă, conferind dinamism volumetriei întregului centru.